Over2017-03-31T12:10:18+00:00

Sinds 2008 ben ik actief met ondernemen via het internet. Het is daarvoor al ooit begonnen met een klikprogramma wat ik tegenkwam en waarmee ik zeker wel 0,01 cent per klik verdiende, dit was voor mij echt een eye opener, je kon gewoon geld verdienen via internet! Al was het niet veel, de interesse, om op zoek te gaan naar meer, was gewekt…

Ik ging mij steeds meer verdiepen in verdienmodellen via en op het internet en specialiseerde mijzelf in SEO. Dit gebruikte ik om mijn websites hoog in Google te ranken waarop ik affiliate producten aanbood. Dit deed ik erg succesvol en ik had een 20-tal websites die in de top 3 van Google stonden en geld opleverden. In 2010 startte ik mijn eerste, internet-gerelateerde, bedrijf waarmee ik andere bedrijven hielp om ook hun websites hoger in Google te ranken.

Omdat ik, om verschillende redenen, niet meer alleen afhankelijk wilde zijn van SEO en Google, ben ik mij ook gaan verdiepen in online adverteren om op deze manier verkeer naar mijn websites te sturen. Ik ben met Google Adwords begonnen en heb daarna nog vele andere mogelijkheden gebruikt om via advertenties bezoekers naar websites te sturen. Hier heb ik al duizenden leads en klanten mee gegenereerd, en nog steeds, en is nu mijn favoriete manier om bezoekers te krijgen.

Ik mag wel zeggen dat ik, door veel vallen en opstaan en door hele goede coaches, een specialist ben geworden op het gebied van Facebook Adverteren. Ik kan mij geen beter platform voorstellen om, voor welke business dan ook, je leads en klanten vandaan te halen.

Door deze kennis heb ik nu meerdere bedrijven op kunnen bouwen en help ik ondernemers om hetzelfde te kunnen doen.

Op mijn blog wil ik graag mijn ervaring en kennis met jou delen over verschillende online marketing onderwerpen, Facebook Adverteren, mindset en ondernemerschap. Ik hoop dat je er net zoveel plezier aan beleeft als dat ik heb bij het schrijven van de blogs….en dat je er misschien ook nog iets van meepikt wat je helpt bij het laten groeien van je (online) bedrijf.

Leuk om hierbij mijn eerste ‘post’ te hebben geplaatst.

Ik heb er zin in!

Dennis Rademaker