5 DAGEN MARKETING FUNNEL CHALLENGE!

Bouw In 5 Dagen Een Geautomatiseerde

Online Marketing Funnel Welke Dagelijks Nieuwe Leads En Klanten Oplevert!

Meld Je Nu Aan!

Ben jij er klaar voor om te stoppen met jagen op klanten en een geautomatiseerd systeem op te zetten welke je kunt opschalen?


In deze “to the point” 5 dagen challenge, zal ik je laten zien wat je moet doen om een geautomatiseerde online marketing funnel op te zetten welke jou leads en klanten opleveren…

Mijn naam is Dennis Rademaker, internet ondernemer en online marketeer, en ik zal je begeleiden tijdens deze challenge.

KRIJG DIRECT TOEGANG!

"Dennis heeft mij geleerd om een funnel op te zetten die leads en daardoor verkopen genereert.
Ik heb een campagne opgezet die mij in een paar dagen al 325 euro opleverde.
Dit waren bedragen waar ik vroeger alleen maar van kon dromen…
Ik weet dat het nu alleen nog maar een kwestie van optimaliseren en opschalen is.."

Joost van der Schilden - Affiliate Marketeer

"Sinds ik de methodes van Dennis gebruik staat mijn wereld op haar kop. Mijn doel was meer leads genereren. Er is echter een hele nieuwe wereld voor mij open gegaan, waardoor ik mijn doelen heb veranderd.
De methodiek en begeleiding van Dennis zorgen voor succes. Nu en voor de toekomst.
Dit is echt een Must-Know om als ondernemer je concurrentie voor te blijven.
Hiermee maak jij het verschil.."

Marco Vis - Business Coach

Dit is wat er behandeld wordt in de 5 Dagen Challenge:

Dag 1 - Funnels

Ontdek wat funnels precies zijn, welke soorten er zijn en waarom ze zo belangrijk voor jouw business zijn . Een goede online marketing funnel is onmisbaar in deze tijd en zal het verschil maken tussen overleven en zeer succesvol zijn. Op deze dag zal je exact te weten komen hoe een funnel werkt en hoe jij zelf een funnel kunt inrichten.

Dag 2 - Landingspagina en Lead Magnets

Je zult te weten komen waar een goede Landingspagina aan moet voldoen en hoe je dagelijks nieuwe leads aan kunt trekken door het aanbieden van een Lead Magnet. Er zullen verschillende voorbeelden van Landingspagina’s en Lead Magnets behandeld worden zodat je goed een beeld krijgt hoe je dit voor jouw bedrijf in kunt zetten.

Dag 3 - Email Marketing

Ik zal je laten zien hoe je een geautomatiseerd Email Marketing Systeem inzet welke jouw leads om zal zetten in klanten, zonder verkoperig over te komen! Met dit systeem kan jij 24 uur per dag klanten genereren en geld verdienen zonder dat je daadwerkelijk aan het werk bent.

Dag 4 - Facebook Advertenties

Nu je een doordachte strategie hebt om nieuwe leads aan te trekken, zal ik je laten zien hoe je Facebook kunt inzetten om dagelijks nieuwe leads te genereren. Deze strategie is ook geschikt als je een klein marketing budget hebt en kun je heel makkelijk opschalen. Na deze dag kun jij al starten met het opzetten van je eerste campagne.

Dag 5 - Conversie Optimalisatie

Als je de gehele funnel hebt staan en er komt ook verkeer binnen dan zal je de funnel moeten optimaliseren voor een zo hoog mogelijke ROI. Ik zal je exact uitleggen waar je naar moet kijken en wat je moet verbeteren in je funnel om je omzet met 2 tot 5 keer te kunnen verhogen.

Ik ben Dennis Rademaker, geen guru maar een online marketeer en ondernemer.
Ik ben gespecialiseerd in Facebook Ads en het bouwen van bedrijfs- en branchespecifieke funnels om een zo hoog mogelijke winst te behalen met een product of dienst.

Sinds 2008 ben ik online ondernemer en heb ik meerdere bedrijven zelf opgebouwd maar ook andere bedrijven geholpen aan meer leads en klanten door een succesvolle online marketing strategie toe te passen.

Naast dat ik ondernemers en bedrijven help, ben ik ook eigenaar en/of mede-eigenaar van een tiental digitale producten zoals gitaarlessen, online marketing trainingen, Facebook trainingen, persoonlijke ontwikkelingstraining, hulp bij angst- en paniekaanvallen, hobby workshops, fitnessprogramma’s en nog veel meer…
Ook heb ik al bijna 10 jaar ervaring als affiliate marketeer in het binnen- en buitenland.

Alle kennis heb ik verkregen door jarenlange training en na tienduizenden euro’s te hebben geïnvesteerd aan de beste coaches ter wereld…en geloof mij, ik heb genoeg fouten gemaakt in die periode voordat ik het onder de knie kreeg.

En nu kan ik het jou ook leren!

Dat gezegd hebbende, ik kijk ernaar uit om je beter te leren kennen binnen de Challenge.

Tot die tijd …

Kijk jezelf aan in de spiegel. Ben jij er klaar voor om een bedrijf te bouwen ZONDER LIMIETEN?
Top! Laten we aan de slag gaan!

Op jouw succes.
Dennis Rademaker

Copyright © dennisrademaker.nl

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.